Metaalbedrijf Bernts

Wij leveren met grote creativiteit, snelheid en flexibiliteit metaalconstructies in de ruimste zin van het woord. Voor nieuwbouw, renovatie en innovatie staan wij zowel in de bouw en industrie als particulier voor u klaar. Wij bieden u een nauwkeurige offerte naar aanleiding van uw wensen of aangeleverde stukken. Voor zowel grote als kleine projecten dragen wij zorg voor het totale traject.
Onze tekenaars vertalen uw opdracht met tekenprogramma Tekla Structures (X-steel) naar werktekeningen voor de fabricage. We houden indien nodig intensief contact met de opdrachtgever om deze vertaalslag zo nauwkeurig mogelijk te laten verlopen. Tevens kunnen we bestaande AutoCAD tekeningen bewerken.
We beschikken over bekwame montagemedewerkers, volledig uitgeruste servicebussen en aanhangwagens, zodat we kleine tot middelgrote constructies en overig materiaal zelf kunnen transporteren. Maatvoering kunnen we ter plaatse inmeten en indien u wenst, worden de producten op locatie gemonteerd.

Historie

Metaalbedrijf Bernts is opgericht in 1987 door Wim Th. Bernts en zijn zoon Pieter Bernts onder de naam ‘Metaalbedrijf W. Th. Bernts e Zn. VOF’. Enkele jaren later werd Jan Bernts medevennoot. Na verschillende verhuizingen, waaronder 4 nieuwbouwprojecten en uitbreidingen in eigen beheer, is het bedrijf nu onder de naam ‘Metaalbedrijf Bernts’ gevestigd op bedrijventerrein Bijsterhuizen te Wijchen. Met een grote werkplaats en bijbehorende kantoorruimte is Metaalbedrijf Bernts uitgegroeid tot een zeer divers bedrijf met een uitgebreid machinepark waar maatwerk wordt geleverd en waar kwaliteit vakmanschap hoog in het vaandel staat.

Gemeente wijchen

Metaalbedrijf Bernts is een van oorsprong Wijchense onderneming. De verbondenheid met deze gemeente komt onder andere tot uiting in de sponsoring van diverse Wijchense sportclubs, verenigingen en activiteiten. We zijn al jaren hoofdsponsor van sportclub Woezik. Ook met het lidmaatschap van businessclubs en een actieve houding in het overleg binnen het Industrieel Kontact Wijchen blijven wij betrokken bij wat er speelt binnen de gemeente. Bij de nieuwbouw zijn wij erin geslaagd bijna alle uitbestedingen aan plaatselijke bedrijven te gunnen.