Nieuwbouwprojecten

Bij nieuwbouw is van alles mogelijk. We realiseren regelmatig volledig stalen fabrieks- of bedrijfshallen, maar leveren en monteren ook vaak staalconstructies voor bouwbedrijven. Onze staalconstructies worden op allerlei manieren gecombineerd. Voor de Brandweerkazerne te Wijchen hebben we de stalen dakconstructie gecombineerd met gelamineerde houten liggers. Bij Villa Mes werd onze staalconstructie met gelamineerde houten liggers gecombineerd met glas. Op deze pagina staan enkele bijzondere nieuwbouwprojecten.

Nieuwbouw

 

Tuin van Woezik
Locatie:
Wijchen
Opdrachtgever:
Heijmans Woningbouw regio zuid
Architect:
Mecanoo Architecten
Materiaal:
Staal
Bouwjaar:
2011 t/m 2012

De tuin van Woezik is een prachtig woonproject waarvoor wij in opdracht van Heijmans Woningbouw B.V het staal hebben geleverd en gemonteerd. De nieuwbouwwijk van Tuin van Woezik is gebouwd in samenhang met het omringende park. De woningen hebben een gezamenlijk park als binnentuin. We zijn bij dit project verantwoordelijk geweest voor de staalconstructie, hekwerken, balkons, tuinschermen, balustraden, galerijen en trappen. 

 

Van Deelen Salarisadministratie
Locatie:
Wijchen
Opdrachtgever:
Postma Bergharen/Van Deelen
Architect:
Petran Guelen
Materiaal:
Staal en rvs
Bouwjaar:
2010

Tijdens de nieuwbouw van het pand van Van Deelen Salarisadministratie zijn we verantwoordelijk geweest voor de levering en montage van de staalconstructie, stalen gepoedercoate wenteltrap met houten treden en bordes, rvs leuningen en rvs balustraden.

 

Lambrasse
Locatie:
Wijchen
Opdrachtgever:
Pepping Bouw B.V. & Belin Vastgoedontwikkeling
Architect:
Omega Architecten & Metaalbedrijf Bernts (Brug)
Materiaal:
Gepoedercoat staal
Bouwjaar:
2007 t/m 2010

Woonwijk Lambrasse is een kleurrijke Wijchense nieuwbouwwijk. Lambrasse staat in groot contrast met de eentonige kleurloze omgeving. Metaalbedrijf Bernts heeft de bouw van de 30 meter lange en 18 ton wegende stalen brug gerealiseerd. Ook aan de bouw van de woningen hebben we meegewerkt. Bij de woningen hebben we stalen trappen, balkonhekken en privacyschermen geplaatst. In de centrale toren zijn we verantwoordelijk geweest voor de stalen constructies die u ook van buitenaf goed kunt zien.

 

Villa/Woonhuis
Locatie:
Lent
Opdrachtgever:
Giesbers-Wijchen Bouw
Architect:
Vera Yanovshtchinsky architecten
Materiaal:
Staalconstructie, stalen trappen en hekwerken
Bouwjaar:
2007 t/m 2008

Omschrijving: Voor de bouw van deze villa hebben we de staalconstructie, stalen trappen en hekwerk geleverd en gemonteerd. De villa kreeg een eervolle vermelding bij de Architectuurprijs Nijmegen 2009.

 

Villa Mes
Locatie:
Wijchen
Opdrachtgever:
Pepping Bouw B.V.
Architect:
Frank Willems Architecten Nijmegen
Materiaal:
Staal en gelamineerde liggers
Bouwjaar:
2005 t/m 2008

Bij de bouw van Villa Mes zijn we verantwoordelijk geweest voor de volledige staalconstructie van het pand. De wintertuin aan de voorzijde van het pand bestaat uit staal gecombineerd met gelamineerde houten liggers. Verder zijn we in dit project verantwoordelijk geweest voor de stalen balkons, de stalen trap binnen, de vluchttrap, balustrades, stalen balkons en de stalen balkons met glazen panelen.

 

Brandweerkazerne
Locatie:
Wijchen
Opdrachtgever:
Welling Bouw
Architect:
Architecten- en Ingenieursbureau Kristinsson bv
Materiaal:
Staal, rvs en gelamineerde liggers
Bouwjaar:
2005 t/m 2007

Voor de Brandweerkazerne te Wijchen hebben we de staalconstructie voor het pand geleverd en gemonteerd. De stalen dakconstructie is gecombineerd met gelamineerde houten liggers. Verder zijn we verantwoordelijk geweest voor de levering en montage van deuren, rvs trappen, balustrades en de dakbeplating.

 

Berko Wijchen
Locatie:
Wijchen
Architect:
Ariëns groep
Materiaal:
Staal en rvs
Bouwjaar:
2001