Renovatie

In moeilijke tijden verkiest men vaak renoveren van bestaande bouw boven nieuwbouw. Maar ook in betere tijden is renovatie populair en dat is terecht. Door het renoveren van panden kan namelijk iets heel moois ontstaan. Oude vervallen panden kunnen weer in hun oude glorie hersteld worden, maar karakteristieke eigenschappen van oude panden kunnen ook juist gecombineerd worden met moderne vernieuwingen. Metaalbedrijf Bernts heeft al veel renovaties uitgevoerd en staat graag voor u klaar bij iedere renovatie, groot of klein.

Naast vele nieuwbouwprojecten hebben we ook vele renovatieprojecten gerealiseerd. Dankzij renovatie kan een pand opgeknapt worden of een compleet ander uiterlijk krijgen. Het is zelfs mogelijk om een pand een nieuwe bestemming te geven. Op deze pagina vindt u grote of bijzondere renovatieprojecten waaraan wij meegewerkt hebben.

 

Renovatie

 

Vleesverwerkend bedrijf Henri van de Bilt
Locatie:
Beuningen
Opdrachtgever:
Balvers Management B.V.
Architect:
Onbekend
Materiaal:
Stalen gevelbeplating
Bouwjaar:
2011

Het pand was voorheen van een logistiek bedrijf en heeft niet alleen een nieuwe functie gekregen, maar ook een nieuwe uitstraling. In opdracht van Balvers Management B.V. zijn we verantwoordelijk geweest voor de totale renovatie. We hebben alle staalconstructies, trappen, hekwerken, compleet nieuwe gevelbeplating en stalen brandwerende kozijnen van Jansen Profielen geleverd en gemonteerd.

 

Bakkerij 't Kraayennest
Locatie:
Nijmegen
Opdrachtgever:
Bakkerij ‘t Kraayennest
Architect:
Onbekend
Bouwjaar:
2011

Bij de grondige verbouwing van Bakkerij ’t Krayennest hebben we de staalconstructie, trappen, stalen dakbeplating en een groot bordes (tussen verdieping) geleverd en gemonteerd.

 

Berko Wijchen
Locatie:
Wijchen
Opdrachtgever:
Aannemingsbedrijf van Vulpen B.V.
Architect:
Ariëns groep
Materiaal:
Staal, aluminium
Bouwjaar:
2009 t/m 2010

In opdracht van Aannemingsbedrijf van Vulpen B.V. zijn wij bij de renovatie van Berko Wijchen verantwoordelijk geweest voor de levering en montage van de staalconstructie, aluminium luifelbekleding, raveling en het staal t.b.v. de overheaddeur.

 

Woondrôme
Locatie:
Wijchen
Opdrachtgever:
Eltink
Architect:
Jaap Kampinga
Materiaal:
Staal en RVS
Bouwjaar:
2002

Het Woondrôme project omvatte nieuwbouw en verbouw. Onze opdracht bestond uit het plaatsen van de staalconstructie, trappen, balustrades en dak- en gevelbeplatingen.